Skup oldtajmera, u organizaciji Udruženja oldtajmera Srbije i Gradske opštine Zvezdara održan je na platou ispred Opštine Zvezdara.

Skup je posetio predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić koji je zahvalio Udruženju oldtajmera Srbije na organizaciji još jedne uspešne izložbe retkih automobila i motocikala. 

„Ovo je nastavak uspešne saradnje Gradske opštine Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije na manifestaciji koja uvek privlači veliku pažnju posetilaca koji imaju razloga da se dive retkim automobilima i motociklima, ali i entuzijazmu njihovih vlasnika”-rekao je Vladan Jeremić i istakao da će ova saradnja GO Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije biti nastavljena.

Prema rečima predsednika Udruženja oldtajmera Srbije Zorana Žujovića, na ovoj tradicionalnoj manifestaciji izloženo je oko 50 oldtajmera koji su došli iz svih krajeva zemlje.

Posetioci su imali priliku da vide raritetne modele automobila i motocikala, pa su tu bili Honda 250 N, Jamaha 50, Suzuki, Zastava 750 („fića”), Fiat 850, Citroen Ami 6, kampanjola Fiat Zastava, Mercedes Benz 200 i drugi modeli…, ali je najveću pažnju privlačila Zastava 750 iz 1967. godine na kojoj se vrata otvaraju u suprotnom smeru u odnosu na kretanje vozila.

Najstariji učesnik skupa bio je dr Slavoljub Nikolić, pomoćnik predsednika GO Zvezdara koji je dovezao Volgu GAZ 24 iz 1976. godine.

izvor: zvezdara.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.