Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je sa saradnicima, u Opštini uručio prvih 160 paketa dobrodošlice za bebe koje su rođene od 1. januara 2022. godine, a koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Zvezdara.

Vladan Jeremić je pozdravio prisutne roditelje zvezdarskih beba i rekao da je ovo prva godina da Gradska opština Zvezdara poklanja pakete dobrodošlice zvezdarskim bebama i je današnja podela paketa prva, a da će ih do kraja godine biti još kako bi sve bebe koje su rođene ove godine, a imaju prebivalište na Zvezdari, dobile svoj paket dobrodošlice.

„Sa željom da pomognemo roditeljima beba rođenih od početka 2022. godine po prvi put realizujemo ovu akciju i nadamo se da će do kraja godine na Zvezdari biti još mnogo beba koje će dobiti svoje pakete dobrodošlice.

Gradska opština Zvezdara je jedna od retkih opština u zemlji koja ima pozitivan prirodni priraštaj, što je jako važno, pa smo sa željom da pomognemo roditeljima organizovali ovu akciju, kao i „Školu roditeljstva” koja je upravo završena” – rekao je Vladan Jeremić poželevši zvezdarskim bebama i njihovim roditeljima sve najbolje i pozvavši roditelje novih beba sa Zvezdare da se za bebi pakete dobrodošlice, koji su jednoobrazni; i dalje prijavljuju preko sajta Opštine Zvezdara.

Prisutni roditelji su zahvalili Vladanu Jeremiću i Opštini na organizaciji ove akcije koja im, kako su rekli, puno znači u prvim mesecima po dolasku beba u domove, jer je u paketima koje su dobili sve korisno.

Za nabavku bebi paketa dobrodošlice u budžetu Gradske opštine Zvezdara je za 2022. godinu opredeljeno ukupno 3.000.000,00 dinara, a prijavljivanje se može izvršiti preko sajta GO Zvezdara na strani https://zvezdara.rs/76608-2/ .

izvor: zvezdara.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.