Zbog državnog praznika (1. maj), Gradska opština Zvezdara produžila je rok za prijavu zainteresovanih za besplatnu Školu roditeljstva do ponedeljka, 9.maja.

Predavanja u okviru „Škole roditeljstva”, biće održana tokom maja i juna meseca, a namenjena su trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima sa prebivalištem na teritoriji opštine Zvezdara.

Cilj predavanja je priprema roditelja i budućih roditelja za odgovorno roditeljstvo, stvaranje zdrave porodice i stimulativnog okruženja za rani razvoj deteta.

Program „Škole roditeljstva” je sveobuhvatan edukativni program koji se sastoji od ciklusa predavanja namenjenih trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima dece uzrasta do 4 meseca. Ovaj program će obuhvatiti predavanja o prenatalnom periodu, od 38. nedelje trudnoće, porođaju i predavanja o budućoj zajedničkoj ulozi roditelja, kao i o izazovima koji donose prvi meseci po dolasku bebe iz bolnice, uzrasta do 4 meseca.

Predavanja počinje utorkom, 10. maja i održavaju se dva puta nedeljno utorkom i četvrtkom do 16.06.2022. u zgradi Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

Prijava zainteresovanih parova je počela u utorak, 26.04.2022. na mejl adresu:

skolaroditeljstva@zvezdara.org.rs i traje do ponedeljka, 9.05.2022.

Uz popunjen javni formular potrebno je poslati očitanu ličnu kartu i kopiju Izvoda iz matične knjige rođenih za dete.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 011/3405 636, radnim danima u periodu od 10-15 sati.

izvor: zvezdara.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.