Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Matice srpske do zone raskrsnice sa ulicom Ljubiše Miodragovića radovi će se izvoditi u periodu od 18.07. do 18.08.2022. godine po fazama i to:

Faza 1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Matice srpske do zone raskrsnice sa ulicom Koste Nađa, u periodu od 18.07 do 25.07.2022 godine. Tokom izvođenja radova predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linije JLPP-a na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 27 će u oba smera, saobraćati sledećim ulicama: Rableova, Matice srpske, Samujela Beketa, Koste Nađa i dalje redovnom trasom.

Faza 2.1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Koste Nađa do okretnice „Mirijevo 4“ (okretnica je slobodna za kretanje vozila JLPP-a), u periodu od 26.07 do 01.08.2022 godine. Tokom izvođenja radova vozila sa linije br.27 će se u zoni radova (raskrsnica Mihaila Bulgakova i Kosta Nađa) kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnim znakovima.

Faza 2.2 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od kolskog ulaza u okretnicu „Mirijevo 4“, do leve polovine kolskog izlaza iz predmetne okretnice ka ulici Ljubiše Miodragovića, u periodu od 02.08. do 06.08.2022 godine. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 25P, 27E, 79 i E6 će u smeru ka gradu, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. 
  • Vozila sa linije br. 313 će u smeru ka naselju „Leštane“, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa, Ljubiše Miodragovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Faza 3.1 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Mihaila Bulgakova, na delu od kolskog ulaza u okretnicu „Mirijevo 4“ do leve polovine raskrsnice sa ulicom Ljubiše Miodragovića (gledano u smeru ka gradu), u periodu od 07.08. do 12.08.2022 godine. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 25P, 27E i E6 će u smeru ka okretnici „Mirijevo 4“, saobraćati sledećim ulicama: Samjueula Beketa, Koste Nađa, Mihaila Bulgakova do okretnice „Mirijevo 4“.
  • Vozila sa linije br. 79 će u smeru ka okretnici „Mirijevo 4“, saobraćati sledećim ulicama: Koste Nađa, Mihaila Bulgakova do okretnice „Mirijevo 4“.
  • Vozila sa linije br. 313 će saobraćati skraćenom trasom, odnosno promenu smera će izvršiti sistemom ulica Smederevski put, Nina Kirsanova, Ljubiše Miodragovića, Smederevski put.
  • Vozila sa linije br. 25P, 27E, 79 i E6 će u smeru ka gradu, saobraćati sledećim ulicama: Okretnica „Mirijevo 4“, Mihaila Bulgakova, Kosta Nađa, Samjuela Beketa i dalje redovnom trasom.

Faza 3.2 – Radovi se izvode na kolovozu ulice Ljubiše Miodragovića, desna polovine raskrsnice sa ulicom Mihaila Bulgakova (gledano u smeru ka gradu), na delu od kućnog broja 71 u ulici Ljubiše Miodragovića do pešačkog prelaza koji se nalazi posle zone raskrsnice sa ulicom Mihaila Bulgakova, u periodu od 13.08. do 18.08.2022 godine. Tokom izvođenja radova vozila sa linije JLPP-a će se kretati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 313 će saobraćati skraćenom trasom, odnosno promenu smera će izvršiti sistemom ulica Smederevski put, Nina Kirsanova, Ljubiše Miodragovića, Smederevski put.

izvor: zvezdra.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.