Iz Sekretarijata za javni prevoz saopšteno je da je uspostavljena nova linija javnog prevoza 313 na relaciji terminusa „Mirijevo 4” do terminusa „Leštane (Ravan)”.

Sekretarijatu za javni prevoz su se obratili stanovnici opštine Grocka sa zahtevom za uspostavljanje nove linije koja bi saobraćala kroz naselja Kaluđerica i Leštane ulicama kojima do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza, a u cilju bolje opsluženosti javnim prevozom i veze stanovnika ovih naselja sa sadržajima na teritoriji opštine i samog grada.

Na novoj liniji 313 vozila će saobraćati trasom: Mirijevo 4 – Mihaila Bulgakova – Ljubiše Miodragovića – Bulevar kralja Aleksandra – Partizanska – Narodnog fronta – Željka Milivojevića – Ravan Levodjevića – Ravan Levojevića – Ravan Levodovića – Ravan Levodovića – Ravan Levanović.

Na delu trase na kojem do sada nisu saobraćaja vozila javnog prevoza uspostavljaju se stajališta: „20. oktobra” u Partizanskoj ulici, „Braće Milić” i „Beogradska” u Narodnom frontu, „Živka Davidovića” i „Groblje” u Ulici Željka Milivojevića, „Svetislava Ristića” i „Noveslava Ristića” i „Trafostanica” Stefanovića” i „Trafostanica” Stefanovića” , „Bore Stankovića” i „Oplenačka” u Zabranskoj ulici, navodi se u saopštenju.

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.