Nastavljajući sa realizacijom Programa pomoći i podrške u svakodnevnom funkcionisanju, Volonterski servis Zvezdare organizovao je za sugrađane koji imaju problem sa otežanim kretanjem, kao i preventivno, čas joge pod nazivom „Joga kod kuće“.

Dušica Tomić, volonterka i licencirani joga trener, kroz objašnjenja i edukaciju sa vežbama, vodila je zainteresovane sugrađanke kroz čas opuštanja korisnim za naše mišiće, duh i mozak.

Ove vežbe je moguće izvoditi i na stolici u kućnim uslovima ili radnom prostoru kao koristan predah od dugog sedenja u istom položaju pred kompjuterom. Vežbanje na stolici je posebno važno iz bezbednosnih razloga za one koji nemaju dovoljno kondicije i kapaciteta u svakodnevnom kretanju. Radionica ima za cilj da polaznicima omogući osnovne i korisne savete o najjednostavnijim vežbama i promoviše redovne fizičke aktivnosti kao korisnu dnevnu rutinu. Za vežbu nije potrebna posebna oprema, dovoljno je da na čas joge dođete u udobnoj odeći i obući.

Sledeća vežba joge u Volonterskom servisu zakazana je za sredu 10. avgusta u 9 časova. Ulaz je slobodan, ali limitiran na 15 polaznika. Nije potrebno posebno prijavljivanje a joga vežbe će se u Volonterskom servisu Zvezdare organizovati do kraja avgusta meseca.

Radionica se održava u Volonterskom servisu, Bulevar kralja Aleksandra 395 (pored stare okretnice tramvaja br. 6 ili nekadašnje robne kuće „Kluz”) u terminu od 9 do 10 časova.

izvor: zvezdara.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.