Radno vreme ambulante je od 7 do 20 časova

U Domu zdravlja „Zvezdara” u Mirijevu posle 10 godina počela je sa radom ORL ambulanta i otvoreno je novo Savetovalište za dijabetes, rekla je za Tanjug v.d direktorka DZ Zvezdara Aleksandra Mitrović.

– Ambulantnu smo otvorili zahvaljujući donaciji Telekoma Srbije i zahvaljujemo se gospodinu Vladimiru Lučiću što su nam izašli u susret. Savetovalište za dijabetes radiće u ogranku Mirijeva Doma zdravlja Zvezdara, dok će drugo savetovalište raditi u centrali Olge Jovanović 11. ORL ambulanta je do sada radila samo u našoj centrali, a u ovom ogranku Mirijeva se leči više od 60.000 ljudi, od toga 20.000 dece. Od kada je ambulanta počela sa radom, dnevno bude oko 60 pregleda i potrebe su velike – rekla je Mitrović.

Ona je navela da je radno vreme ambulante od 7 do 20 časova, a radi se u dve smene sa dva lekara specijaliste ORL.

– Ovo je veliki pomak za građane opštine Zvezdara, ali i šire, budući da izabrane lekare našeg doma zdravlja biraju i okolne opštine kao što su Palilula, Vračar, Kaluđerica, odnosno Grocka. Savetovalište će raditi na dva punkta i u centrali Olge Jovanović 11 i u ogranku Mirijevo. – rekla je za Tanjug Jelena Vukotić, načelnik Službe Opšte medicine DZ Zvezdara.

mirijevors
Autor: mirijevors

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.