Plesni klub „Aurora”, tradicionalno je, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa „Besplatni plesni septembar”. Realizacija projekta finansirana je sredstvima iz budžeta GO Zvezdara.

Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku septembra besplatno pohađaju časove plesa različitih plesnih stilova. Časovi će se održavati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom u prostorijama Plesnog kluba „Aurora”, Ustanička 189, a polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri ponuđena plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop. Cilj programa je upoznavanje što više dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.

U eri velikih plesnih šou programa i ogromne popularizacije plesa kao zdravog načina života, idealnog izbora za rekreaciju i velikih mogućnosti koje nudi za dalje profesionalno sportsko bavljenje , Plesni klub „Aurora” kao dugogodišnji lider u oblasti plesa i organizator mnogobrojnih plesnih manifestacija i takmičenja u Beogradu, nudi svojim polaznicima idealnu priliku da u septembru otkriju ovu prelepu disciplinu.

Rezervacije i prijave, kao i dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Plesnog kluba „Aurora” 069 2881 776.

izvor: zvezdara.rs

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.