Miloš Stanojević (41) preminuo je iznenada 25. marta ove godine na rekreaciji, na malom fudbalu u Sedmoj gimnaziji na Mirijevu, naselju gde je proveo ceo svoj život. Iza sebe je ostavio dve ćerke i suprugu, a prijatelji iz kraja njegovu dobrotu i plemenitost pamtiće ceo život.

Nije prošlo mnogo, a u naselju gde je živeo osvanuo je mural za Miloša, a sada su drugari otišli i korak dalje kako ni oni, a ni mlađe generacije koje dolaze, nikada ne bi zaboravili, kako kažu, “najomiljenijeg lika iz Mirijeva, koga je volelo i staro i mlado”.

– Nažalost, našeg Miloša ne možemo da vratimo, ali uspomenu na njega ćemo čuvati dok je nas. Porodica mu je bila na prvom mestu, ali je do koske voleo i Crvenu zvezdu, kao i svi mi ovde u kraju. Mali fudbal je takođe igrao i upravo na rekreaciji, na futsalu je i preminuo. Zbog toga smo odlučili da pokrenemo ovaj memorijal. Hvala ekipama koje su se odazvale već prve godine, ima ih 16, a svi iskreno verujemo da će sezona turnir na školskom trgu, na terenu kod Crkve Svetog Ilije gde je nebrojeno puta i Miki igrao, biti još masovniji. Nikada te nećemo zaboraviti, brate naš – uglas će Mirijevčani pred turnir koji počinje u subotu.

Takmičenje startuje u 18 sati, a ulaz je besplatan zahvaljujući sponzorima (Pexon team, Soccerbet, BetOle, mesara Vuk i Tref sport), koji su obezbedili i pomoć za porodicu. Turnir traje svaki dan do utorka,
kada je zakazano i veliko finale (21.30 sati).

Izvor: Telegraf

mirijevo.rs
Autor: mirijevo.rs

Nalog

Registrujte se

Resetovanje lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili e-mail, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.